ΠΑΟΚ: Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού (vid-pics)

Την ήττα γνώρισε για πρώτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ με 1-0 και έχασε έναν από τους βασικούς στόχους που είχε βάλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Μιχάι στο 90΄με κεφαλιά και παρέμεινε 2ος ενόψει του «τελικού» με την ΑΕΚ.

Με κεφαλιά του Μιχάι στο 90΄ ο ΠΑΟΚ επικράτησε την Κυριακή με 1-0 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική των play off της Super League, σπάζοντας το αήττητο σερί που είχαν οι Πειραιώτες στο πρωτάθλημα για 43 ματς.

Οι Πειραιώτες έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και απέναντι σε έναν ψυχωμένο ΠΑΟΚ που τα έδωσε όλα για να πάρει τη νίκη, αφού παλεύει να κρατήσει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε το video που ακολουθεί:

Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός απείλησε αρχικά με τον Χασάν, με τον Πασχαλάκη όμως να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ στο 90+2' ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Αιγύπτιος σκόραρε, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ αφού συμβουλεύτηκε το VAR.

Με αυτή τη νίκη ο «δικέφαλος» του Βορρά διατηρήθηκε στο +3 από την ΑΕΚ, στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.