Πανιώνιος: Η ισοπαλία στο Περιστέρι δεν ήταν αρκετή… (vid-pics)

Ατρόμητος και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο Περιστέρι. Με το ισόπαλο αποτέλεσμα που έφερε και  η Ξάνθη στη Λάρισα, ο Πανιώνιος τερμάτισε τελευταίος στην SL1.

Παρά την συνολικά καλή εμφάνιση της ομάδας στα play out, η μοναδική ήττα που δέχθηκε από τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική, στάθηκε μοιραία. Τώρα πλέον οι ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία εναποτίθενται στην «αναδιάρθρωση».

Οι Νεοσμυρνιώτες που «καίγονταν» για τη νίκη, περιορίστηκαν από τον Ατρόμητο σε παθητικό ρόλο. Μόνη καλή στιγμή τους, στο 91’, όταν ο Τσιλούλης μπήκε μέσα στην περιοχή και αφού πλάσαρε, είδε την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μέγερι, καθώς αυτή κόντραρε και στον Γούτα.

Οι Περιστεριώτες από την άλλη, έχασαν πολλές ευκαιρίες δίχως να τελικά να καταφέρουν να σημειώσουν γκολ. Τώρα η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αρχίζει τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι – Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Νάτσος (80' Ούμπιδες), Μπουσούλατζιτς – Ενσικουλού (67' Βέλλιος), Ραμπέγιο, Ανδρούτσος (67' Γιακουμάκης) – Μανούσος (90'+1' Νταβιώτης)

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ – Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς – Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (79' Οικονομίδης), Παπανικολάου – Τσιλούλης, Λυμπεράκης (87' Δούμτσιος), Αραμπούλι (59' Άρσε).