Πανιώνιος: “ Ζωντανός” με Σταυρόπουλο

Τι κι αν όλοι τον έχουν ξεγραμμένο; Ο Πανιώνιος απάντησε στο γήπεδο και απέδειξε ότι όσο έχει ελπίδες και ζωή θα παλέψει με νύχια και με δόντια στο υπόλοιπο της σεζόν.

Οι Νεοσμυρνιώτες επιβλήθηκαν 1-0 του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη με γκολ του Σταυρόπουλου στο 76’ και επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από οχτώ συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι είναι ζωντανός.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι στον αγώνα, είχαν τις περισσότερες και κλασικότερες ευκαιρίες, τη στιγμή που ο βαριά άρρωστος Ατρόμητος όχι μόνο δεν κατάφερε σε ακόμα ένα ματς να σκοράρει, αλλά δημιούργησε μόλις τρεις τελικές σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο κόντρα στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Πλέον, η ομάδα του Νικόδημου Παπαβασιλείου έχει 9 βαθμούς πλησιάζοντας στον έναν του Παναιτωλικού, ενώ ο Ατρόμητος παραμένει στους 26.

Ένταση επικράτησε στη Νέα Σμύρνη λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο.

Οπαδοί του Πανιωνίου προσπάθησαν να σπάσουν το διαχωριστικό ανάμεσα στη δική τους κερκίδα και αυτή των φιλοξενούμενων οπαδών του Ατρομήτου και να κινηθούν προς το μέρος τους.

Η αστυνομία επενέβη και προσπάθησε να χωρίσει τις δύο πλευρές αλλά η ένταση κλιμακώθηκε.

Εκτοξεύθηκε βόμβα μολότοφ ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ αναγκάστηκαν να προβούν σε χρήση δακρυγόνων.

Οι συγκρούσεις με την αστυνομία πάντως είχαν ξεκινήσει πριν την έναρξη του ματς όταν ομάδα οπαδών επιτέθηκε σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο, πετώντας πέτρες, ξύλα και φωτοβολίδες, με τους αστυνομικούς να απαντάνε με κάνοντας χρήση χημικών.