Ολυμπιακός: Τέσσερις «Γάλλοι» στο μικροσκόπιο

Ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει τέσσερις «Γάλλους» στη μεταγραφική του λίστα. Πρόκειται για τους Κουγιατέ, Ντιαλό, Ελ Ιντρισί και Τραμονί.

Ποδοσφαιριστές από τη Γαλλία φαίνεται πως είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, ύστερα από τις επιτυχημένες μεταγραφές των Καμαρά, Μπα και Σισέ.

Η παρουσία των Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντεστό, σε συνεργασία με τους Πιερ Ισά και Ζοσέ Ανιγκό, έχει ανοίξει σημαντικές πόρτες για τους Πειραιώτες.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να συνεχίσουν και το φετινό καλοκαίρι την επιτυχημένη συνταγή. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στο μεταγραφικό στόχαστρο των επικεφαλής του Ολυμπιακού είναι Μπουμπακάρ Κουγιατέ, Ισμαέλ Ντιαλό, Μουναϊμ Ελ Ιντρισί και Ματέο Τραμονί.

Όσον αφορά τον Κουγιατέ, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού χαφ από το Μάλι, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ο Ισμαέλ Ντιαλό, από τη μεριά του, μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ και ως κεντρικός αμυντικός, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση από πλευράς «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για τον 23χρονο άσο της Αζαξιό από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Μουναϊμ Ελ Ιντρισί, ο οποίος παίζει επίσης στην Αζαξιό Ο 21χρονος Γαλλομαροκινός σέντερ φορ έχει πετύχει 5 γκολ σε 21 ματς και κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει τον… διάδοχο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τον Ματέο Τραμονί, τώρα, τον παρακολουθεί περίπου ενάμιση χρόνο ο Φρανσουά Μοντεστό. Ο 20χρονος εξτρέμ αγωνίζεται και εκείνος στην Αζαξιό και το περσινό καλοκαίρι έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό. Φέτος ο ταλαντούχος ακραίος μετράει 3 γκολ και 4 ασίστ σε 25 παιχνίδια και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τις πρώτες κινήσεις για την απόκτησή του.