Ολυμπιακός: Νικήθηκε από τον Λακαζέτ στο 81'

Παρά την μεγάλη προσπάθεια του Ολυμπιακού οι «κανονιέρηδες» έφυγαν με «διπλό» (0-1) από το Φάληρο με γκολ του Λακαζέτ  στο 81΄ και τη μισή πρόκριση στις αποσκευές τους. Τυχερός στάθηκε ο Ολυμπιακός σε κεφαλιά-δοκάρι του Σωκράτη στο 86΄.

Οι Πειραιώτες έκαναν καλή προσπάθεια κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά οι (πιο ουσιαστικοί) Λονδρέζοι με γκολ του Γάλλου φορ στο 81’ έφυγαν με «διπλό» από το Φάληρο και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ένα μικρό «θαύμα» στη ρεβάνς της Αγγλίας.

Χωρίς έκπληξη ήταν η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να παρατάσσει το αναμενόμενο -σε γενικές γραμμές- σχήμα. Με 4-3-3 και τους Τσιμίκα, Μπα, Σεμέδο και Ελαμπντελαουί να είναι μπροστά από τον Σα. Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά ήταν οι τρεις στα χαφ, ενώ ο Ελ Αραμπί πλαισιώθηκε στην επίθεση από Βαλμπουενά και Μασούρα.

Ελαφρώς διαφορετικό σχήμα από την Άρσεναλ, που είχε τον Λένο στο τέρμα και τους Σάκα, Νταβίντ Λουίς, Μουσταφί και Παπασταθόπουλο στην τετράδα μπροστά από τον Γερμανό πορτιέρε. Ο Τζάκα και ο Γκεντουζί ήταν στα χαφ, μεσοεπιθετικά ήταν Γουίλοκ, Μαρτινέλι και Ομπαμεγιάνγκ, που πλαισίωναν τον Λακαζέτ.