Ολυμπιακός: Μόνος στην κορυφή! 1-2 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (vid-pics)

Με δημιουργό τον Φορτούνη και εκτελεστή τον Μπουχαλάκη, ο Ολυμπιακός χτύπησε δύο φορές τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και βρέθηκε να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής! Ο Άρης δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-1.

Το 1-0 για τον Ολυμπιακό έγινε στο 29’ με τον Μπουχαλάκη έπειτα από προβολή σε εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη που έπιασε στον ύπνο την «κιτρινόμαυρη» άμυνα, ενώ στο 47’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το δεύτερο γκολ με σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής έπειτα από πάσα και πάλι του 28χρονου άσου.

Στο 74’ ο Μπερτόγλιο μείωσε για τον Άρη. Όμως, από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς δεν απείλησαν ουσιαστικά τους Πειραιώτες και το σκορ παρέμεινε στο 2-1 μέχρι τη λήξη του αγώνα, στο 100ό λεπτό.

Οι «ερυθρόλευκοι» που πλέον σκέφτονται το κρίσιμο ματς με τη Μαρσέιγ την Τρίτη (01/12), σε έναν μέτριο ποιοτικά αγώνα, δεν χρειάστηκε να πιάσουν ψηλά στάνταρ απόδοσης, παίρνοντας δίκαια το τρίποντο, παρότι στο τέλος έδειξαν σημάδια κόπωσης.

Ο Άρης από την πλευρά του, που υπέστη την πρώτη του φετινή του ήττα, ήταν απογοητευτικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πλήρωσε την κακή αμυντική του συμπεριφορά και την άσχημη μέρα που βρέθηκαν τα ατού του.

Στους 22 βαθμούς οι «ερυθρόλευκοι», στους 19 έμειναν οι γηπεδούχοι οι οποίοι θα πέσουν στην τρίτη θέση, εφόσον ο ΠΑΟΚ (που θα έχει ματς περισσότερο) νικήσει την Κυριακή τον Αστέρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84’ Γκανέα), Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα (69’ Μπερτόγλιο), Ματίγια, Τζέγκο, Γκάμα, Γκαρσία (57’ Σίλβα), Μάνος (57’ Λόπεθ).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (90+11’ Πέπε), Καμαρά, Φορτούνης (83’ Βρουσάι), Λοβέρα (63’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (83’ Κάιπερς).