Ολυμπιακός: «Κόκκινο» για 45η φορά το πρωτάθλημα! 2-1 την ΑΕΚ (vid-pics)

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 4η σερί νίκη του στα play off και μάλιστα μέσα στις τελευταίες οκτώ ημέρες, νίκησε τους τρεις βασικούς αντιπάλους του, τον Παναθηναϊκό (3-0), τον ΠΑΟΚ (2-0) και σήμερα την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1. Και μαθηματικά, πλέον, κερδίζει το 45ο πρωτάθλημα, με μόνη εκκρεμότητα τη «διαμάχη» του με τον ΠΑΟΚ στο CAS για την υπόθεση με την Ξάνθη.

Τα γκολ των Πειραιωτών τα πέτυχαν οι Ελ Αραμπί (37’) και Καμαρά (45΄), ενώ για την Ένωση, η οποία παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες της πάλεψε στο β΄ ημίχρονο, μείωσε ο Αραούχο στο 66’.

Δείτε το video που ακολουθεί:

Δοκάρι είχε στο 19’ ο Φορτούνης με πολύ ωραίο σουτ. Πολύ καλός για ένα ημίχρονο ο διεθνής άσος, ο οποίος είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ του Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας (89' Χριστόπουλος), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι, Αλμπάνης (31' Οικονόμου), Βέρντε (83' Μαχαίρας), Λιβάγια, Αραούχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (90'+2' Λοβέρα), Φορτούνης (71' Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (77' Καφού), Αραμπί (77' Χασάν).