Ολυμπιακός: Θέλει τον Ζαν-Σαρλ (vids-pics)

Ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα, καθώς ο Ολυμπιακός εξετάζει την περιπτωση του Ζαν-Σαρλ Λιβιό.

Με ταχύτατους ρυθμούς κινούνται στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τη χάραξη του μεταγραφικού τους σχεδιασμού για τη επόμενη σεζόν.

Την περίπτωση του Γάλλου φόργουορντ της Βιλερμπάν εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της frontline του.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τον Σάσα Βεζένκοφ, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας προορίζει τον Γάλλο, που μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ, για τη θέση του Ρούμπιτ, αν τελικά αποφασιστεί να μην παραμείνει στην ομάδα.

Απολαύστε τον Ζαν-Σαρλ Λιβιό στα παρακάτω videos:

https://youtu.be/OwZz5T1qDt0

Στην περίπτωση που ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ δεν δεχθεί τη μείωση αποδοχών που θα του προταθεί, τότε ο Ζαν-Σαρλ θα είναι πρακτικά ο αντικαταστάτης του, αφού έχει πολλά από τα στοιχεία που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους άλλους ψηλούς της ομάδας.

Την φετινή σεζόν ο Ζαν-Σαρλ (ο οποίος το 2013 είχε επιλεγεί στο Νο28 του ΝΒΑ Draft από τους Σπερς) είχε 11.2 πόντους και 4.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 9.1 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.