Ολυμπιακός: Παπασταθόπουλος – Υπογράφει τη Δευτέρα!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος – Υπογράφει τη Δευτέρα.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος!

Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών κορυφώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, υπό άκρα μυστικότητα, και αργά χθες το βράδυ – μετά και το ναυάγιο των επαφών με την Λάτσιο – ο Ντι Μάρτζιο διέρρευσε την πληροφορία πως ο 32χρονος στόπερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο θα φτάσει στην Ελλάδα, για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με τους νταμπλούχους.

Η ομάδα του Μαρτίνς, ενισχύεται έτσι σημαντικά στα μετόπισθεν, αφού πέρα από τους Σισέ, Μπα και Σεμέντο (που δεν υπολογίζεται για τον πρώτο αγώνα με την Αϊντχόφεν) έρχεται και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός.

Ο Έλληνας άσος έχει τεράστια εμπειρία αφού έχει γράψει στο παρελθόν 59 συμμετοχές με τη Τζένοα, 61 αγώνες με τη Βέρντερ, 198 με την Ντόρτμουντ, 69 με την Άρσεναλ και 7 με τη Μίλαν.