Ολυμπιακός: «Απέδρασε» από το Περιστέρι με Χασάν στο 90'

«Ξέρανε» και πάλι τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός.

Με τον Χασάν να «χτυπάει» στο 90’, οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0 του Ατρομήτου και απέδρασαν από το Περιστέρι με γκολ στις καθυστερήσεις για δεύτερη σερί χρονιά, παραμένοντας στην κορυφή της Super League.

Με 10 αγωνίστηκαν -λόγω αποβολής (με δύο κίτρινες) του Ελαμπντελαουί- από το 73’ οι «ερυθρόλευκοι» και δεν πλήρωσαν το γεγονός ότι σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Νορβηγό, αλλά και τον Μασούρα. Όπως και το γεγονός ότι ο Μαρτίνς έκανε αλλαγή τον Ελ Αραμπί στο 76’, έπειτα από την κόκκινη στον Ελαμπντελαουί.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Νάτσος, Στρούγγης, Γούτας, Κιβρακίδης, Μάντσον (90' Ραμπέλο), Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες, Ντε Πο (41' Νταβιώτης), Ενσικουλού (70' Μπαένα), Βέλλιος.

Στον πάγκο των γηπεδούχων έμειναν: Μανδάλας, Ανδρούτσος, Γιακουμάκης.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας (59' Χασάν), Σουντανί (18' λ.τ. Φορτούνης), Ελ Αραμπί (76' Γκασπάρ).

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων έμειναν: Αλέν, Καμαρά, Λοβέρα, Σισέ.

Διαιτητής: Ουρς Σνάιντερ. Βοηθοί: Άλεν Χεϊνιγκερ, Ματίας Σμπρίσα 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης - VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης), AVAR: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας).