Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ρέις - «Κλείνει» εξτρέμ και Κοντέ

Ο Ολυμπιακός μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να... κλείσει αρκετά από τα ανοιχτά μεταγραφικά του μέτωπα ώστε να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Μια ανάσα από την απόκτηση του αριστερού μπακ Ματέους Ρέις αλλά και ενός αριστερού εξτρέμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες περιμένουν τον Ματέους Ρέις, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή της Ρίο Άβε για τον σημερινό αγώνα με την Τοντέλα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει έρθει στην Ελλάδα και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως ο 25χρονος άσος πίεσε αρκετά την ομάδα του, αφού ήθελε να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και να συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς που του έχει ξεκαθαρίσει το πλάνο του.

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ από το Ισραήλ παρουσιάζει πως είναι ιδιαίτερα προχωρημένο το θέμα του Αντουάν Κοντέ.

Πρόκειται για τον Γάλλο δεξιό μπακ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ο οποίος προορίζεται για «μπακ απ» του Ραφίνια. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός προσφέρει στους Ισραηλινούς 250.000 ευρώ, ενώ εκείνοι αξιώνουν τουλάχιστον τα διπλά για να ανάψουν το «πράσινο φως».

Όσον αφορά τα δεδομένα του 26χρονου άσου, του προτάθηκε συμβόλαιο 400.000 ευρώ ετησίως και οι συζητήσεις φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο και στην Ιερουσαλήμ εκτιμούν ότι άμεσα θα έχουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο «μέτωπο».

Άλλωστε, οι Πειραιώτες τρέχουν να προλάβουν τη διορία της UEFA για να κάνουν τις απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ για τους αγώνες με την Ομόνοια στα πλέι οφ του Champions League.