Λαμία: Πλούσιο θέαμα και γκολ! 2-2 με τον Αστέρα (vid-pics)

102 λεπτά πλούσιο θέαμα και εναλλαγές συναισθημάτων στην Λαμία! Το 0-1 των Τριπολιτών του 41ου λεπτού ανέτρεψε η Λαμία (2-1), με γκολ στο 56΄και στο 69΄, που όμως ισοφαρίστηκε μετά από δέκα λεπτά (2-2)!

Βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας παραμένει η Λαμία, η οποία κόλλησε στο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης και παραμένει δίχως νίκη έπειτα από 7 αγώνες (0-2-5).

Δείτε τα γκολ του Λαμία - Αστέρας Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League:

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπαράλες στο 41’, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στο 56’, με τον Ντέλετιτς να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα».

Η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στην ανατροπή στο 69’ με τέρμα του Τσούκαλου, ωστόσο ο Ριέρα ανταπέδωσε στο 78’.

Οι Λαμιώτες είδαν τον διαιτητή να τους δίνει πέναλτι στις καθυστερήσεις, το οποίο όμως με τη χρήση VAR μετατράπηκε σε φάουλ, και τις ελπίδες τους για το πρώτο τρίποντο φέτος να χάνονται.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Τεννές): Επασί - Σκόνδρας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ - Ρόμανιτς, Μπουλούλης (99’ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο – Αραμπούλι (66’ Τσούκαλος), Καραμάνος, Ντέλετιτς (79’ Βασιλακάκης).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής – Μουνάφο (75’ Μπ. Φερνάντεθ), Βαλιέντε (88’ Ιγκλέσιας) – Σίτο (75’ Γκόμες), Ριέρα (88’ Αλί Μπαμπά), Κρέσπι (66’ Τιλίκα) - Μπαράλες.