Ελβετοί: «Ο Ολυμπιακός αγκαλιά με Μπουά»!

Μία ανάσα από το λιμάνι παρουσιάζουν τον Κέβιν Μπουά οι Ελβετοί!

Τα δημοσιεύματα για τον εξτρέμ της Βασιλείας και το «φλερτ» του με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι πολύ παραπάνω από… φλερτ, ολοένα και πληθαίνουν. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Κέβιν Μπουά να ακούγεται ολοένα και πιο έντονα για τον Ολυμπιακό

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Telebasel» έγραψε πως ο 26χρονος εξτρέμ είναι «σχεδόν στην αγκαλιά της ελληνικής ομάδας», ενώ παράλληλα τονίζεται πως η FIFA ζητάει την επέκταση όλων των συμβολαίων που λήγουν φέτος μετά τις 30 Ιουνίου για να μην υπάρξουν πρόωρες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών προτού ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα.

Η «Blick», από τη μεριά της, γράφει: «H FIFA μπορεί να συστήνει αυτό, αλλά ποιος μπορεί να υποχρεώσει π.χ. τον Μπούα που είναι έτοιμος να πάει με ελεύθερη μεταγραφή στον Ολυμπιακό να μείνει στη Βασιλεία μετά τις 30 Ιουνίου, οπότε και λήγει η συνεργασία τους».

Στην Ελβετία υπάρχει η αίσθηση πως ο Μπουά θα κλείσει σύντομα στον Ολυμπιακό, την ώρα που οι Πειραιώτες δεν κάνουν καμία αναφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση και τονίζουν πως τα ελβετικά δημοσιεύματα «είναι μακριά από την πραγματικότητα».