Αχμέντ Χασάν: Το γκολ που αφιέρωσε στον Ομάρ! (pics)

O Αιγύπτιος φορ λύτρωσε τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ και αφιέρωσε με χαρακτηριστικό τρόπο το γκολ στον φίλο και πρώην συμπαίκτη του Ομάρ Ελ Αμπντελαουί!

Ο Χασάν που πρόσφατα ξεπέρασε την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αφιέρωσε το γκολ νίκης που πέτυχε στον πρώην συμπαίκτη του, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος κινδύνεψε στην αρχή του χρόνου να χάσει την όρασή του από ατύχημα.

Συγκεκριμένα, αφού πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του, ο Χασάν πήρε από τον πάγκο μια φανέλα που φορούσε ο Ομάρ στον Ολυμπιακό, την έδειξε στην κάμερα και τη φίλησε.

Με αυτό τον τρόπο έδειξε την στήριξη όλων των «ερυθρόλευκων» στον πρώην αρχηγό τους για την περιπέτεια υγείας που περνάει!

 

Τι δήλωσε ο Αχμέντ Χασάν για το γκολ που αφιέρωσε στον Ομάρ Ελαμπντελαουί:

 «Πραγματικά ο Ομάρ είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ καλός, αλλά είναι κλειστός και δεν του αρέσει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Είναι ένα ιδιαίτερος άνθρωπος για εμένα είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Του εύχομαι να τον δούμε ξανά στο γήπεδο, να είναι υγιής και φυσικά αυτό το γκολ είναι αφιερωμένο σε αυτόν».