Ατρόμητος: Συνεχίζει αήττητος! 2-2 με τον Απόλλωνα

Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ατρόμητος (4΄,47΄) και τις δύο φορές με αντίστοιχα πέναλτι (37΄, 72΄) με εκτελεστή τον Μανούσο, κατάφερε να ισοφαρίσει, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ του αγώνα σε 2-2.

Ο Ατρόμητος είδε τον Απόλλωνα να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα με τους Φατιόν (4') και Ιωαννίδη (47΄), αλλά κατάφερε να βρει ισάριθμες απαντήσεις με δύο πέναλτι του Μανούσου για το τελικό 2-2.

Σωστό το πρώτο πέναλτι που έδωσε ο Τζήλος, ελέγχεται για το δεύτερο αφού φαίνεται από το ριπλέι πως ο Κιτόκο αρχικά κρατάει τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά όταν εκτελείται το φάουλ του Γκάλο, δεν του κάνει κάτι μεμπτό!

Φουλ ένταση από τους δύο πάγκους, πολλά παράπονα εκατέρωθεν για τον Τζήλο και το διαιτητικό τιμ. Στους 12 βαθμούς πλέον ο Ατρόμητος, που την επόμενη εβδομάδα παίζει στην Λάρισα, στους 4 ο Απόλλων Σμύρνης που έσπασε το σερί των 5 ηττών και παίζει εξ αναβολής ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα την ερχόμενη Τετάρτη!

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης (87΄ Τομάσεβιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον (87΄ Ούμπιντες), Χαρίσης (58΄ Μπουσούλαζιτς), Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος, Κωτσόπουλος (78΄ Ενσικουλού), Μάτιτς (58΄ Ραμπέγιο)

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Χουχούμης (60΄ Τσιαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίγκες, Μπαξεβανίδης, Ισραελ (81΄ Μ. Φερνάντεθ), Ιωαννίδης (88΄ Ντάουντα),  Μπεντιτσέλι, Μουνιέ (60΄ Κιτόκο), Φατιόν (81΄Σλίβκα)