Αστέρας Τρίπολης: «Σκότωσε» ο Μπαράλες την Λάρισα (pics)

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 3-1 την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, χάρη στον Χερόνιμο Μπαράλες.

Με δύο γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες (42’, 75’) και ένα του Λουίς Φερνάντεθ οι Αρκάδες επικράτησαν δίκαια 3-1 της ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ» και επέστρεψαν στις νίκες, μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν πιο συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο, έψαξε με μεθοδικότητα τα γκολ και εκμεταλλευόμενη τις στιγμές της πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Στο 42’ ο Κώτσιρας από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Μπαράλες με μια πανεύκολη κεφαλιά για τα δικά του δεδομένα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 75’ από μεγάλο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, οι Τιλίκα και Χερόνιμο Μπαράλες συνεργάστηκαν, ο πρώτος έδωσε την ασίστ στον Αργεντινό επιθετικό, που με απλό πλασέ δεν είχε πρόβλημα να διαμορφώσει το 0-2.

Ο Μούζεκ με κεφαλιά μείωσε προσωρινά σε 2-1, αλλά ο Λουίς Φερνάντεθ στο 94’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3).

Οι Αρκάδες έφτασαν πλέον στους 7 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ παρέμεινε στον 1 από την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος (71' Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Φίλιπ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς (71' Νικολιάς), Μιλοσάβλιεβιτς (85' Γλυνός), Τόρζε (55' Τρούγιτς), Πλατέλλας (85' Ζαχαράκης), Πινακάς.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασούλης, Μουνάφο (72' Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Κρέσπι (88' Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (61' Τιλίκα), Ριέρα (61' Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες (89' Ορόσκο).