ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας «κράτησε» τη νίκη!

Η ΑΕΚ απόψε απέδρασε με νίκη 0-2 από το Αγρίνιο χάρη στον σπουδαίο Παναγιώτη Τσιντώτα που απέκρουσε πέναλτι και τον Πέτρο Μάνταλο που η είσοδός του στο β΄ ημίχρονο άλλαξε όλη την εικόνα της Ένωσης.

Η Ένωση δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά πέτυχε στο 68′ γκολ με τον Λιβάια έπειτα από κόρνερ του Μάνταλου και ένα δεύτερο από τον τελευταίο στο 87΄. Ο Τσιντώτας απέκρουσε πέναλτι στο 73΄ και κράτησε το 1-0 και την καλή ψυχολογία σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή για την ΑΕΚ.

Ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα οι κιτρινόμαυροι, που είχαν εξαιρετική εικόνα στο δεύτερο μέρος και κακή στο πρώτο. Πλέον, άπαντες στην ΑΕΚ στρέφουν το βλέμμα τους στο νοκ-άουτ ματς της Πέμπτης με την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος, 3-5-2): Κνετ, Λιάβας (81’ Μεντίνα), Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Τζανακάκης (72’ Μεντόσα), Τσιγγάρας (81’ Ταχάρ), Ντάλσιο (85’ Βέργος), Βάντερσον, Μάζουρεκ, Ντίας, Ματσόλα (81’ Αριγιμπί)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 3-5-2): Τσιντώτας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ (46’ Μάνταλος), Παουλίνιο, Σιμόες (90’+ Μπότος), Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα, Λιβάγια (90’+ Αλμπάνης), Ανσαριφάρντ (80’ Λόπες), Ολιβέιρα.