ΑΕΚ: Για την υπέρβαση και τους βαθμούς κόντρα στη Λέστερ (pics)

Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (29/10, 19:55) στο ΟΑΚΑ τη Λέστερ, για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της την βαριά ήττα από την Μπράγκα στην πρεμιέρα (3-0) και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την άλλη πλευρά, η Λέστερ ξεκίνησε με νίκη επί της Ζόρια στην έδρα της με 3-0 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχεται και από νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Άρσεναλ με 1-0, έχοντας μάλιστα φροντίσει να ξεκουράσει για μεγάλο ματς του παιχνιδιού, το μεγάλο της ατού τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή και έβαλε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που θα είναι στην διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι τραυματίες Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Τσιγκρίνσκι, Αλμπάνης και ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος.