ΑΕΚ: Απέδρασε από τα Γιάννινα με σκορ 1-0 (vid-pics)

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από την Μπράγκα και πέρασε από τα Γιάννενα επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κιτρινόμαυρους» ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος πέτυχε το χρυσό γκολ της ομάδας του. Δοκάρι και δύο άκυρα γκολ οι γηπεδούχοι!

Η ΑΕΚ, με πέναλτι του Ανσαριφάρντ στο 16΄, που υποδείχθηκε σε άτσαλο μαρκάρισμα του Χουτεσιώτη στον Χνιντ μετά την εξέταση του VAR, οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες είχαν γενικότερα μία πολύ καλή παρουσία και το πάλεψαν όσο μπορούσαν. Στάθηκαν άτυχοι, αφού είχαν δύο -σωστά- ακυρωθέντα γκολ με τους Παμλίδη στο (35'), του Ελευθεριάδη στο (51'), αλλά και ένα δοκάρι με τον Εμαρούσπε στο 50ό λεπτό.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σιόντης (61' Νάουμετς), Κάστρο, Ελευθεριάδης (86' Λώλης), Καρτάλης (66' Ντομίνγκεθ), Λεό, Παμλίδης

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Λόπες, Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (56' Λιβάγια), Μαχαίρας (70' Ινσούα), Ανσαριφάρντ (70' Ολιβέιρα)