Άρης: Σταθερά στην κορυφή! 0-1 τον Παναιτωλικό (vid-pics)

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, κερδίζοντας τον Παναιτωλικό με 1-0, κάνοντας έτσι την 6η σερί νίκη του για φέτος και παραμένει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα μαζί με τον Ολυμπιακό.

 Ο Άρης πέρασε και από το Αγρίνιο, επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού στο δεύτερο ντεμπούτο του Δέλλα στον πάγκο των «καναρινιών» και οι «κίτρινοι» απολαμβάνουν την κορυφή σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 18’ ο Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι, καθώς ένα λεπτό νωρίτερα ο Μαλής είχε σπρώξει μέσα στην περιοχή χωρίς ιδιαίτερο λόγο τον Μάνο, που κατευθυνόταν σε ακίνδυνη για τον Κνετ.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι Θεσσαλονικείς αναλώθηκαν περισσότερο σε διαχείριση του αγώνα, κρατώντας τον Παναιτωλικό σε ακίνδυνες θέσεις στον αγωνιστικό χώρο και πήραν με άνεση το τρίποντο.

Την ίδια ώρα, οι Αγρινιώτες παραμένουν έπειτα από 9 αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Μαλής (Τζανακάκης), Ντάλσιο, Τσιγγάρας (76' Άλβαρες), Ντίας, Μεντόσα (70' Ντουάρτε), Μάζουρεκ, Αριγίμπι (70' Βέργος), Αζάντι (61’ Γιάκολις).

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Τζέγκο, Ματίγια (85' Σάσα), Γκάμα, Γκαρσία (65' Μπερτόγλιο), Σίλβα (75' Μαντσίνι), Μάνος (85' Λόπεθ).