Συγκλονιστική μαρτυρία 8 χρόνια μετά! «Έκανα τον νεκρό, για να μην πυροβολήσει και μένα ο πατέρας μου»

Η παιδική ψυχή του 20χρονου σήμερα Κλέοπα από την Κύπρο στιγματίστηκε ανεπανόρθωτα για πάντα. Το οικογενειακό μακελειό που συγκλόνισε Ελλάδα και Κύπρο, όπως ακριβώς το έζησε ο μοναδικός επιζών.

Ο Κλέοπας είναι σήμερα 21 ετών. Η οικογένειά του ξεκληρίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Είδε με τα ίδια του τα μάτια τη μητέρα, την 9χρονη αδελφή του και τον πατέρα του νεκρούς, με σφαίρες να διαπερνούν τα κορμιά τους. Είναι θαύμα ότι ο ίδιος επιβίωσε από το μένος του πατέρα του, ο οποίος ήταν και ο δράστης του στυγερού αυτού εγκλήματος.

Ο ίδιος μιλά ύστερα από οκτώ χρόνια στην κάμερα της εκπομπής «24 ώρες» για την τραγική εκείνη μέρα και τις φρικιαστικές εικόνες που αναγκάστηκε να αντικρίσει σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, αυτήν των 13 χρόνων.

«Είχα δει όραμα μία μέρα πριν από το περιστατικό»

Ο Κλέοπας θυμάται τις στιγμές λίγες ώρες πριν από τη μοιραία επίσκεψη στο πατρικό του σπίτι. Η 35χρονη μητέρα του Μαργαρίτα είχε καταφέρει να πάρει τα δύο ανήλικα παιδιά της, τον Κλέοπα και την 9χρονη Αντωνία, και να φύγει από το σπίτι του ανθρώπου που τους βασάνιζε, τους χτυπούσε συνεχώς και κακομεταχειριζόταν όλη του την οικογένεια. Όμως ένα τηλεφώνημα του ιδίου στην εν διαστάσει σύζυγό του φαίνεται πως θα ήταν καθοριστικό.

Ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος τηλεφώνησε στην άτυχη Μαργαρίτα και της ζήτησε να πάει από το σπίτι με τα δύο παιδιά, με σκοπό να τους δώσει κάποια ρούχα τους. Εκείνη δίστασε, αλλά τελικά δέχτηκε. Σοκάρει το περιστατικό που περιγράφει ο Κλέοπας, το οποίο συνέβη μία μόλις μέρα πριν από το μακελειό. «Ήταν πολύ θυμωμένος στο τηλέφωνο και εγώ κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε λάθος. Είπα στη μαμά μου ότι κάτι θα συμβεί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη νύχτα, πριν από τις δολοφονίες. Έκλεισα τα μάτια μου, κοιμήθηκα και είδα σαν όραμα… τη σκηνή ακριβώς με τις ίδιες λεπτομέρειες».

«Με έσωσε το κινητό που είχα στην τσέπη»

Είναι πλέον σίγουρο ότι ο Κλέοπας ζει από θαύμα! Η έξυπνη και γρήγορη αντίδρασή του και η σκέψη που είχε, να κάνει τον νεκρό, είναι και αυτή που του έσωσε τη ζωή. Ωστόσο, συντέλεσε και κάτι ακόμη στο να υπάρχει υγιής ανάμεσά μας και να μοιράζεται με τον κόσμο την ιστορία του. Όπως ο ίδιος περιγράφει: «Είχα ζητήσει από τη μαμά μου ένα συγκεκριμένο κινητό, η οποία είχε πάει και μου το είχε αγοράσει. Εκείνη τη μέρα, λοιπόν, είχα πάρει τους βαθμούς μου από το σχολείο και είχα κοπεί στα μαθηματικά. Η μαμά μου, για τιμωρία, μου είπε ότι θα μου έπαιρνε το κινητό για λίγες μέρες. Εμένα δεν με πείραξε, γιατί είχα ακόμα την παλιά μου συσκευή. Στο αυτοκίνητο, λοιπόν, όταν παρκάραμε έξω από το πατρικό μου, μου είπε η μητέρα μου να πάρω το κινητό και να το βάλω στην τσέπη γιατί μπορεί να το χρειαζόμουν. Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε εκεί...»

Δείτε την κατάθεση ψυχής του 21χρονου σήμερα Κλέοπα… Η περιγραφή εκείνης της ημέρας συγκλονίζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM