Προπονητής κολύμβησης - βιασμός ανηλίκων: Στην ίδια φυλακή με τον Λιγνάδη ο κατηγορούμενος

Στις φυλακές Τρίπολης, μαζί με τον Δ. Λιγνάδη, και προπονητής ομάδας κολύμβησης για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριεςΤου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ

Ταινίες ερωτικού περιεχομένου εντόπισαν και κατέσχεσαν μέσα στο σπίτι προπονητή ομάδας κολύμβησης στη Δυτική Αττική, έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Οι βιασμοί και οι ασέλγειες μπορεί να συνέβησαν πριν από επτά χρόνια, ωστόσο τα δύο 17χρονα σήμερα κορίτσια, αθλήτριες κολυμβητικού συλλόγου, βρήκαν τώρα το θάρρος και την τόλμη  να μιλήσουν, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε πριν από δύο περίπου μήνες η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Ο προπονητής, που είναι μάλιστα και συνιδρυτής σημαντικού αθλητικού ομίλου της ίδιας περιοχής, συνελήφθη από τους αστυνομικούς έπειτα από τις καταγγελίες των δύο κοριτσιών.

Επί δύο χρόνια, δηλαδή από τα δέκα έως και τα δώδεκά τους χρόνια, ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορείται πως τις έφερνε στο σπίτι του, όπου, αφού τις ανάγκαζε να βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου, στη συνέχεια ασελγούσε πάνω τους.

Οι αστυνομικοί έκανα έφοδο στο σπίτι του, όπου διαμένει με τη σύζυγό του. Εκεί έπειτα από έρευνες εντόπισαν το πορνογραφικό υλικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και να κριθεί προφυλακιστέος στις φυλακές Τρίπολης. Εκεί μάλιστα όπου κρατείται και ο κατηγορούμενος για υποθέσεις σεξουαλικών αδικημάτων, σκηνοθέτης και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.

το σπίτι του κατηγορούμενου

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα πάντα, ωστόσο οι αστυνομικοί θεωρούν ότι βρίσκονται μπροστά σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση, αφού δεν αποκλείεται –όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά– να υπάρχουν και άλλα θύματα. Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, έχουν ζητήσει από τον εισαγγελέα Αθηνών τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ώστε εάν υπάρχουν και άλλα θύματα να προσέλθουν και να καταγγείλουν τις εις βάρος τους επιθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM