Πήλιο: Κυνηγός σκοτώθηκε από φίλο του που τον πέρασε για αγριογούρουνο

Πέρασε τον φίλο του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε

 

Τραγική κατάληξη είχε η ιδέα δύο φίλων να πάνε -παρά την απαγόρευση- για κυνήγι στην ευρύτερη δασική περιοχή των Μηλεών του Πηλίου όταν ο ένας εκ της παρέας πυροβόλησε τον άλλο φίλο, προφανώς επειδή νόμισε ότι εμφανίστηκε ως θήραμα κάποιο αγριογούρουνο.

Όλα συνέβησαν σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι όταν ο 32χρονος αλλοδαπός, πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα από φίλο του που τον πέρασε- όπως όλα δείχνουν- για θήραμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να καταλήξει μέσα στο ασθενοφόρο, στο δρόμο για το Νοσοκομείο.

Πως συνέβη το δυστύχημα στις Μηλιές Πηλίου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ασθενοφόρο, που είχε κληθεί να πάει στην Τσαγκαράδα, στη διαδρομή ειδοποιήθηκε ότι υπάρχει επείγον περιστατικό στην περιοχή των Μηλιών, όπου και τελικά πήγε και παρέλαβε τον άνδρα, ο οποίος έφερε σοβαρό τραύμα στην κοιλιά. Την ίδια στιγμή ενημερώθηκε και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, που συνάντησε το ασθενοφόρο στη διαδρομή για να παραλάβει τον τραυματία, κάτι που έγινε άμεσα, ωστόσο ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

Το θύμα, 32 ετών, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου δέχθηκε τα σκάγια στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρότατα. Αν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε πολύ γρήγορα, ο τραυματίας κατέληξε καθ΄οδόν προς το "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος είχε κρυφτεί σε μεγάλους θάμνους και ο φίλος του νομίζοντας ότι κινείται κάποιο αγριογούρουνο πυροβόλησε προς το μέρος του με το τραγικό αποτέλεσμα.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM