Πήγε στο ΙΚΑ και ανακάλυψε ότι έχει... παιδί

Ανύπαντρος 45χρονος μετέβη στο ΙΚΑ της περιοχής του

και βρέθηκε με... παιδί!

Μια μικρή ταλαιπωρία έζησε ένας 45χρονος άνδρας από το Ηράκλειο της Κρήτης. Την περασμένη Πέμπτη ο 45χρονος μετέβη στο ΙΚΑ της περιοχής του προκειμένου να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Αρχικά, ο γιατρός στον οποίο απευθύνθηκε τον ενημέρωσε ότι είναι ανασφάλιστος, όμως ο άνδρας τον διαβεβαίωσε πως δεν ισχύει αυτό, καθώς είναι μισθωτός εργαζόμενος που καταβάλλει κάθε μήνα τις εισφορές του.

Αμέσως μετά οι υπάλληλοι είδαν ότι πρόκειται για λάθος και το πρόβλημα μέσα σε δύο λεπτά είχε τακτοποιηθεί. Όμως σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια το κεντρικό σύστημα του ΙΚΑ τού χρέωσε και ένα... παιδί, και μάλιστα γεννημένο το 2017.

Συγκεκριμένα, όταν o ίδιος ασφαλισμένος ζήτησε από τον λογιστή του να του βγάλει ένα αντίγραφο της ασφαλιστικής του εισφοράς, εξηγώντας του μάλιστα και τι είχε προηγηθεί, ο λογιστής τον ενημέρωσε ότι το πρόβλημα τώρα είναι πιο… περίπλοκο.

Στο ενημερωτικό της ασφαλιστικής του ικανότητας φαίνεται να έχει ένα παιδί! Ένα κορίτσι γεννημένο το 2017, με διαφορετικό επίθετο από το δικό του. Ο «ταλαιπωρημένος ασφαλισμένος» προσπαθεί εκ νέου να επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ προκειμένου να διορθώσουν και πάλι το λάθος τους.

«Είναι για γέλια όλη αυτή η κατάσταση. Δεν είναι τόσο η ταλαιπωρία, αλλά λόγω του κορονοϊού δεν μπορώ να επισκεφτώ τις υπηρεσίες για να διορθωθεί το λάθος και στα τηλέφωνα που προσπαθώ να επικοινωνήσω με τους υπάλληλους στο ΙΚΑ, κανείς δεν το σηκώνει», είπε στο cretapost ο 45χρονος, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα να βρει άκρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM