«Μήδεια» – Πεντέλη: Έχουν πέσει περισσότερα από 20 δέντρα

Πάνω από 20 δέντρα έχουν πέσει στον Δήμο Πεντέλης εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια» και της συνεχιζόμενης σφοδρής χιονόπτωσης

Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Πεντέλης με την πτώση των δέντρων, καθώς η χιονόπτωση που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια» συνεχίζει να είναι σφοδρότατη.

Πιο συγκεκριμένα, η πολύ μεγάλη ποσότητα του χιονιού που έχει πέσει, σε σχέση με προηγούμενες φορές, έχει προκαλέσει την πτώση σε περισσότερα από 20 δέντρα, ενώ το πρόβλημα είναι πολύ πιθανό να επιδεινωθεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Έτσι, αυτό έχει ως συνέπεια δρόμοι ή τμήματα δρόμων να παραμένουν κλειστά. Παράλληλα, να σημειωθεί πως υπάρχουν και πρόσκαιρες διακοπές ρεύματος από τις πτώσεις των δέντρων στα καλώδια της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η δημοτική αρχή έχει καλέσει τους κατοίκους να μη μετακινούνται, εάν δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη, ενώ τα μηχανήματα και τα συνεργεία του δήμου «επιχειρούν» ασταμάτητα, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την απομάκρυνση των κορμών από τους δρόμους.

Τέλος, να σημειωθεί πως το κεντρικό οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό και καθαρίζονται διαρκώς οι βασικές αρτηρίες στις διάφορες περιοχές του δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM