Ναύπακτος: Κατέληξε ο επιχειρηματίας που μαχαιρώθηκε για τα μάτια γνωστής χορεύτριας

Κατέληξε ο 35χρονος γνωστός επιχειρηματίας της Ναυπάκτου, Σπύρος Καρέλης ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης το βράδυ της Παρασκευής (12/02) για τα μάτια της γνωστής χορεύτριας

Ο 35χρονος επιχειρηματίας της Ναυπάκτου, Σπύρος Καρέλης, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/02) μέσα στο κατάστημα επίπλων που διατηρούσε, τελικά δεν τα κατάφερε. Ο επιχειρηματίας έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης, επειδή ο 31χρονος δράστης νόμιζε πως ο 35χρονος είχε σχέση με την κοπέλα που ήταν ερωτευμένος –αν και εκείνη τον είχε απορρίψει αρκετές φορές στο παρελθόν– και πως στεκόταν εμπόδιο στο να την διεκδικήσει.

Το θύμα μετά από εκείνο το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρά χτυπήματα τόσο στον λαιμό όσο και στο κεφάλι, και σήμερα έχασε την μάχη για τη ζωή.

Η εμμονή του δράστη με τη χορεύτρια

Η ίδια η χορεύτρια, μιλώντας στον ANT1, είπε χαρακτηριστικά για τον δράστη: «Πριν από τέσσερα χρόνια τον πέτυχα σε ένα beach bar στη Ναύπακτο που είχα πάει για να χορέψω. Εκεί μου συστήθηκε, μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία. Φαινόταν πιεστικός, περίεργος τύπος, εμμονικός, σε σημείο παθολογικό. Μου είχε γίνει στενός κορσές, μου έστελνε μηνύματα για το πότε να βρεθούμε και εγώ από ευγένεια και επαγγελματισμό προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες».

Αναφορικά με το φονικό μίλησε και ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος δήλωσε: «Ο φονιάς με το που γύρισα ήδη είχε απλώσει το χέρι και έπιασε τον Σπύρο Καρέλη από το λαιμό σαν κεφαλοκλείδωμα. Του ψιθύριζε κάτι στο λαιμό και άρχισε να τον χτυπάει».

Το χρονικό της δολοφονίας του 35χρονου επιχειρηματία

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το απόγευμα της Παρασκευής (12/02), ο 31χρονος δράστης, μη θέλοντας όπως υποστηρίζει να σκοτώσει τον επιχειρηματία, μπήκε στο κατάστημα επίπλων που διατηρούσε το θύμα και τον χτύπησε τρεις φορές στο πλάι του λαιμού και στον ώμο με ένα μαχαίρι περίπου 20 εκατοστών.

Αμέσως μετά το φονικό, ο δράστης κατέφυγε στο ορεινό Λιδωρίκι του Δήμου Δωρίδος, όπου τελικά τον συνέλαβαν οι άνδρες της Αστυνομίας. Ο 31χρονος δράστης ομολόγησε την πράξη του και όπως σημείωσε ο ίδιος, είχε πετάξει το μαχαίρι του εγκλήματος σε κάδο αδρανών υλικών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται μέχρι στιγμής, ο δράστης είχε εμμονή με μία κοπέλα, η οποία τον είχε απορρίψει αρκετές φορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με φίλους του άτυχου επιχειρηματία, ο 31χρονος θεωρούσε εμπόδιο τον 35χρονο στην «προσπάθειά» του να την διεκδικήσει. Μάλιστα, ο δράστης φαίνεται πως εξέφραζε σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οργή του εις βάρος του 35χρονου επιχειρηματία.

Μετά την είδηση του θανάτου του επιχειρηματία, οι κατηγορίες εις βάρος του 31χρονου δράστη μετατράπηκαν από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Και πλέον, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος, μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Ενώ η υπεράσπιση έχει ζητήσει και ψυχιατρική εξέταση.

Όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του δράστη, ο ίδιος φέρεται να είχε επιθετική συμπεριφορά και να ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος.

Επιπλέον, να σημειωθεί πως η νεαρή χορεύτρια δεν είχε σχέση ούτε με τον 31χρονο δράστη, αλλά ούτε με τον επιχειρηματία. Ωστόσο, να σημειωθεί πως πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος επιχειρηματίας, στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με την αδερφή της.

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM