Μπουντούρης για Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει βιασμός, άνοιξε την πόρτα και μπήκε»

Σε ακραίες δηλώσεις προέβη ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου. 

Ο Ολυμπιονίκης μετά τα συνθήματα που έγραψαν έξω από το μαγαζί του, προχώρησε σε μια σειρά από δηλώσεις ιδιαίτερα προκλητικές. Ο κ. Μπουντούρης αμφισβήτησε την περίπτωση βιασμού στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου και έριξε τα πυρά του στον Λευτέρη Αυγενάκη. Μάλιστα, φάνηκε να υποστηρίζει την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπουντούρης ανέφερε: «Τα συνθήματα και η απειλή για τη ζωή μου με κάνουν να φοβάμαι. Θέλω να καταγγείλω δημόσια τη δράση του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να γίνεται η ίδια κατήγορος και δικαστής. Με απαράδεκτη πολιτική θέλει να πάρει την Ομοσπονδία. Δεν θα τολμήσει κανείς να ακουμπήσει κανείς την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Έχει το 95% υπέρ της»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου, δηλώνοντας: «Θα παραβλέπουμε τους δικηγόρους και τους Εισαγγελείς; Την ελληνική νομοθεσία; Δικτατορία έχουμε; Τον γνωρίζω καλά τον άνθρωπο. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει εγγόνια και έχει τη χειρότερη αρρώστια που τον σκοτώνει. Να δικαστεί και να του φάμε το κεφάλι εμείς, αλλά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Γιατί προτρέχουμε; Κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου.

Δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου. Να μάθουμε την αλήθεια»

Και συμπλήρωσε: «Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη. Είμαι πιο δεξιός και από τον Πρωθυπουργό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό. Αν η Σοφία φώναζε με μια φωνή, δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Μπορεί να έχει γίνει άλλη χρήση. Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM