Λαμπίρη - Μπεκατώρου: Η σχέση της παρουσιάστριας με τον φερόμενο ως βιαστή της αθλήτριας

Λαμπίρη - Μπεκατώρου: Ο σύζυγος της γνωστής παρουσιάστριας είναι αδελφός του φερόμενου ως βιαστή της Σοφίας Μπεκατώρου

Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν έτοιμη να ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή στο Macedonia TV στις 25 Ιανουαρίου, καθώς είχε πάρει το πράσινο φως από το κανάλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εκπομπή κόπηκε πριν αρχίσει και βασική αιτία φαίνεται πως είναι η συγγένεια που έχει ο σύζυγος της όμορφης παρουσιάστριας με τον κατηγορούμενο για βιασμό Αριστείδη Αδαμόπουλο. Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες είναι αδέλφια και φαίνεται πως η αποκάλυψη των πράξεων του Αριστείδη Αδαμόπουλου μπλόκαραν την εκπομπή.

Κάποιοι απέδωσαν την αναβολή στην αποχώρηση συνεργατών, όπως της Νάνσυς Παραδεισανού, στο παρά πέντε της πρεμιέρας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και φυσικά έχει ήδη βρεθεί ο νέος συνεργάτης της εκπομπής, που δεν είναι άλλος από τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Πάντως, ως αιτία της αναβολής επιχειρείται να παρουσιαστεί ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Όμιλο του ΑΝΤ1 και τον Θοδωρή Κυριακού με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά κανάλια αναφορικά με τη θεματική άδεια –ψυχαγωγικού περιεχομένου– του Μακεδονία ΤV.

Συγκεκριμένα, όταν ο Θοδωρής Κυριακού πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει περαιτέρω το κανάλι με νέα προγράμματα και ζωντανές εκπομπές για να εξασφαλίσει καλύτερες εμπορικές συμφωνίες, αυτό δεν άρεσε στους ανταγωνιστές του, με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα με καταγγελία στο ΕΣΡ.

Στο στόχαστρο βρέθηκε η νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, η οποία θεωρούν τα κανάλια ότι δεν θα είναι ψυχαγωγικού περιεχομένου, όπως ορίζει η άδεια, αλλά θα εμπίπτει στην «ενημέρωση», καθώς στη θεματολογία της θα υπάρχουν θέματα από τον χώρο του lifestyle αλλά και «καθημερινά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου του Ομίλου ΑΝΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM