Γουάινσταϊν: Αντιμέτωπος με έξι νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Αντιμέτωπος με έξι νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις βρίσκεται ο ο Χάρβει Γουάινσταϊν.

Οι εισαγγελικές αρχές του Λος Άντζελες απήγγειλαν έξι νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος του ήδη καταδικασθέντος, πρώην πανίσχυρου παραγωγού του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Οι νέες κατηγορίες σχετίζονται με δύο γυναίκες, για περιστατικά που φέρονται να συνέβησαν πριν από δέκα χρόνια. Ο Γουάινσταϊν αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για βιασμό και τρεις κατηγορίες για δια της βίας στοματική σεξουαλική επαφή. Οι δύο γυναίκες φέρονται να έπεσαν θύματα βιασμού σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ αντιμετωπίζει συνολικά 11 κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος πέντε γυναικών. Τον Μάρτιο καταδικάστηκε σε 23χρονη κάθειρξη για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

«Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν πάντα υποστήριζε ότι κάθε μία από τις σωματικές επαφές σε όλη τη ζωή του ήταν συναινετική. Αυτό δεν έχει αλλάξει» δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Τζούντα Ενγκελμάγιερ και συμπλήρωσε: «Αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να σχολιάσουμε για τις επιπλέον κατηγορίες, μέχρι να μάθουμε περισσότερα γι' αυτές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM