Σερβιτόρα έσωσε παιδί που το κακοποιούσαν οι γονείς του!

Σερβιτόρα σε εστιατόριο της Φλώριντα έσωσε τη ζωή ενός μικρού αγοριού - Υποκλίνεται η αστυνομία

Η νεαρή γυναίκα που εργάζεται στο εστιατόριο “Mrs. Potato Restaurant” κατάφερε να επικοινωνήσει με το μικρό αγόρι χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους γονείς του. Πιο συγκεκριμένα την πρωτοχρονιά, η Flavaine Carvalho σέρβιρε την οικογένεια στο εστιατόριο όπου εργάζεται όμως είδε κάποια σημάδια που δεν της άρεσαν καθόλου.

Η οικογένεια ήρθε και έκατσε σε ένα από τα τραπέζια «όπως ακριβώς κάθε άλλη οικογένεια». «Αντιλήφθηκα ότι δεν έδιναν στο παιδί φαγητό. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που τράβηξε την προσοχή μου» είπε η Carvalho που ήθελε να μιλήσει σχεδόν αμέσως το παιδί, αλλά απευθύνθηκε πρώτα στους γονείς, ρωτώντας δήθεν αδιάφορα αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το φαγητό.

Ο πατριός του αγοριού, ο 34χρονος Timothy Wilson έσπευσε να διαβεβαιώσει την Carvalho ότι «όλα ήταν μια χαρά» προσθέτοντας πως το παιδί θα έτρωγε το δείπνο του στο σπίτι. «Μου φάνηκε πάρα πολύ παράξενο», περιγράφει η Carvalho: «Το έβλεπα υπερβολικά σιωπηλό και θλιμμένο το παιδί. Είχε μία πληγή από γδάρσιμο στο κεφάλι».

Η σερβιτόρα επιχείρησε να ρωτήσει κρυφά το αγοράκι αν ήταν καλά, εκείνο δειλά της απάντησε καταφατικά στην αρχή. «Όμως δεν με έπεισε», λέει η Carvalho που επέστρεψε με ένα γραπτό μήνυμα σε χαρτί, δείχνοντάς το στο αγόρι πίσω από την πλάτη των γονιών του. «Χρειάζεσαι βοήθεια;» Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες το αγόρι έκανε τελικά «ναι» με νόημα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους της Carvalho.

Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Αξιωματικοί επενέβησαν και οι έρευνες οδήγησαν στην απαγγελία κατηγοριών

Σύμφωνα με το NBC, ο πατριός του παιδιού συνελήφθη την ίδια ημέρα και του απαγγέλθηκαν κατηγορίας για κακοποίηση ανήλικου παιδιού. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και στις 6 Ιανουαρίου απαγγέλθηκαν ακόμα βαρύτερες κατηγορίες στον πατριό ενώ συνελήφθη και η μητέρα, η 31χρονη Kristen Swann, για παραμέληση ανηλίκου και μη αναφορά της κακοποίησης στις αρχές.

«Λέγοντας κάτι όταν είδε κάτι, η κα Carvalho επέδειξε θάρρος και ενδιαφέρον για ένα παιδί που δεν είχε συναντήσει ποτέ στο παρελθόν, και είμαστε περήφανοι που κάποια σαν την κα Carvalho ζει και εργάζεται στην κοινότητά μας», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM