Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Parasite»

Ο σκηνοθέτης της οσκαρικής ταινίας «Parasite», Μπονγκ Τζουν-Χο, αποκάλυψε πως έρχεται το sequel

O Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης Μπονγκ Τζουν-Χο, η απόλυτη έκπληξη των τελευταίων Όσκαρ, αποκάλυψε πως πρόκειται να υπάρξει σύντομα sequel της ταινίας «Parasite». Κι αυτό μόλις έναν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας του με τα αξιοθαύμαστα σχόλια, τις διακρίσεις και τις διθυραμβικές κριτικές από ειδικούς, σινεφίλ και μη.

Ο Μπονγκ Τζουν-Χο δήλωσε ότι ολοκλήρωσε τη συνέχειά της και πιο συγκεκριμένα είπε πως έγραψε δύο σενάρια. Σύμφωνα με τον ίδιο, λοιπόν, ολοκλήρωσε δύο σενάρια, ένα στα αγγλικά και ένα στα κορεατικά, ενώ καμία έκπληξη δεν προκαλεί η είδηση πως ο οσκαρικός σκηνοθέτης Μπονγκ Τζουν-Χο ετοιμάζει και σειρά «Parasite» για το ΗΒΟ.

O Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης Μπον Τζουν-Χο

Όσα δήλωσε ο διακεκριμένος σκηνοθέτης

Ειδικότερα, ο γνωστός σκηνοθέτης σε συνέντευξή του στο podcast The Director’s Cut, όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, είπε χαρακτηριστικά: «Νιώθω ότι χωρίζω τον εγκέφαλό μου σε δύο ημισφαίρια, αριστερό και δεξί, γράφοντας αυτά τα δύο σενάρια. Αλλά τελείωσα την περασμένη εβδομάδα».

Ωστόσο, να σημειωθεί πως δεν αποκάλυψε πολλά πράγματα αναφορικά με την πλοκή των ταινιών, αλλά επιβεβαίωσε πως το ένα σενάριο είναι γραμμένο στα κορεατικά, ενώ το άλλο στα αγγλικά.

«Το κορεατικό φιλμ είναι τοποθετημένο στη Σεούλ και έχει μοναδικά στοιχεία τρόμου και δράσης», ανέφερε ο σκηνοθέτης Μπονγκ Τζουν-Χο.

Ο σκηνοθέτης Μπον Τζουν-Χο

Όπως δήλωσε, το αγγλικό πρότζεκτ είναι δράμα βασισμένο σε ένα πραγματικό γεγονός, το οποίο έλαβε χώρα το 2016. «Δεν γνωρίζω ακόμα, αλλά πρέπει να γυριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ», είπε ο ίδιος.

Επιπλέον, δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως πέρα από τις δύο νέες ταινίες που έχει στα σκαριά, ο σκηνοθέτης ετοιμάζει και μια σειρά «Parasite», η οποία θα πάρει σάρκα και οστά σε συνεργασία με τον Άνταμ ΜακΚέι και προορίζεται για το HBO.

Είστε έτοιμοι για νέα αριστουργήματα; Ο Μπονγκ Τζουν-Χο μάλλον ναι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM