Πάρις Χίλτον: Είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο σχολείο

Πάρις Χίλτον

Το γεγονός πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν πήγαινε σχολείο αποκάλυψε η Πάρις Χίλτον.

Πριν από μερικούς μήνες η Πάρις Χίλτον είχε εξομολογηθεί πως ήταν και εκείνη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατά την παραμονή της στο οικοτροφείο Provo Canyon στη Γιούτα, όπου την είχαν στείλει οι γονείς της.

Σημειώνεται, πως πριν λίγο διάστημα η Πάρις Χίλτον είχε βρεθεί σε διαμαρτυρία με πλακάτ έξω από το εν λόγω σχολείο μαζί και με άλλους ανθρώπους που είχαν δεχθεί κακοποίηση.

Η χρυσή κληρονόμος ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της στην Ειδική Επιτροπή:

«Ονομάζομαι Πάρις Χίλτον, επιβίωσα από κακοποίηση ιδρύματος και μιλώ σήμερα εκ μέρους των εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών σε τέτοιου είδους δομές στις ΗΠΑ. Τα τελευταία 20 χρόνια, βλέπω έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη όπου με απαγάγουν στη μέση της νύχτας δυο άγνωστοι, με ψάχνουν γυμνή και με κλειδώνουν. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι ήταν μόνο ένα όνειρο, αλλά δεν ισχύει.

Δεχόμουν λεκτική, πνευματική και σωματική κακοποίηση σε καθημερινή βάση. Με απέκοψαν από τον έξω κόσμο και στερήθηκα όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου. Χωρίς διάγνωση, με ανάγκασαν να καταναλώσω φάρμακα που με έκαναν να νιώθω μουδιασμένη και εξαντλημένη. Δεν ανέπνεα καθαρό αέρα ούτε είδα το φως του ήλιο για 11 μήνες. Δεν υπήρχε καθόλου ιδιωτικός χώρος -κάθε φορά που χρησιμοποιούσα το μπάνιο ή έκανα ντους, με παρακολουθούσαν. Στα 16 μου ένιωθα μάτια να κοιτάνε επίμονα το γυμνό σώμα μου. Ήμουν απλώς ένα παιδί και ένιωθα παραβιασμένη κάθε μέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM