Ο άντρας της τη βίαζε ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους

Ο άντρας μιας 35χρονης μητέρας 5 παιδιών, τη βίαζε ακόμα και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους!

Η Jane Hanmore η οποία σήμερα είναι 35 ετών, έζησε τη φρίκη για περίπου μια δεκαετία. Όπως καταγγέλλει η ίδια, ο άντρας της Brian Hanmore ξεκίνησε να την κακοποιεί λεκτικά τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους βρίζοντας και μειώνοντάς της. Την αποκαλούσε «χοντρή και τεμπέλα» ενώ λίγο αργότερα άρχισε να τη βιάζει συστηματικά!

Λίγα χρόνια αργότερα, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται όλο και χειρότερα με αποκορύφωμα ένα βράδυ που η ψυχές των δύο παιδιών της οικογένειας στιγματίστηκαν για πάντα. Μπήκαν στην κουζίνα επειδή άκουσαν τη μητέρα τους να κλαίει και είδαν τον πατέρα τους να τη βιάζει στο νεροχύτη και εκείνη να προσπαθεί να τον απωθήσει χωρίς να τα καταφέρνει.

Τον Ιανουάριο του 2018 απαγγέλθηκαν στον Brian πέντε κατηγορίες για βιασμό και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση.

Η Jane, η οποία μέχρι και σήμερα εργάζεται ως νοσηλεύτρια εύχεται η νομοθεσία της Αμερικής να ήτα σκληρότερη και το δικαστήριο να του είχε επιβάλλει μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης!

«Αποφάσισα να μιλήσω για να αποδείξω σε όλες σας ότι μπορείτε να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας ακόμα και μετά από μία κακοποίηση. Δεν είναι ποτέ αργά να φύγετε και να ζητήσετε δικαιοσύνη»

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της ώστε να ενθαρρύνει κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν και να καταγγείλουν οποιαδήποτε κακοποίηση δέχονται στην προσωπική τους ζωή. «Σε αυτά τα τέρατα αξίζει μόνο η φυλακή» δηλώνει με σθένος η όμορφη νοσηλεύτρια.

«Ο γιος μου ήταν μόλις 5 μηνών όταν ο πρώην σύζυγός μου με βίασε για πρώτη φορά. Η αιτία ήταν ότι δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του. Ένιωσα ντροπή και αηδία για αυτό που μου έκανε και για περίπου δέκα χρόνια αυτό συνέβαινε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Η αρχή του τέλους ήταν το περιστατικό με την κουζίνα. Τα δύο από τα παιδιά μου μπήκαν στην κουζίνα ενώ ο πατέρας τους με βίαζε και εγώ τους είπα ψέματα ότι κλαίω επειδή κόπηκα με το μαχαίρι. Τους ζήτησα να πάνε στο σαλόνι και να συνεχίσουν το παιχνίδι τους ενώ εκείνος δε σταματούσε να με βιάζει» δήλωσε η άτυχη 35χρονη προκαλώντας σοκ.

«Είμαι ανακουφισμένη γιατί επιτέλους είμαι ασφαλής. Εύχομαι να είχε μπει φυλακή για περισσότερο χρόνο. Ακόμα προσπαθώ να χτίσω τη ζωή μου από την αρχή. Σας παρακαλώ αν δέχεστε κακοποίηση να μιλάτε. Αυτοί οι άντρες είναι τέρατα που δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα στον κόσμο» κατέληξε δίνοντας ένα σημαντικό μάθημα σε όλες τις κακοποιημένες γυναίκες που βρίσκονται εκεί έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM