Κορονοϊός: Έφυγε από τη ζωή ο Φιλ Σπέκτορ

«Έφυγε» σε ηλικία 81 ετών ο μουσικός παραγωγός Φιλ Σπέκτορ, ο οποίος άσκησε την επιρροή του σε μεγάλη σειρά καλλιτεχνών, από τους Beach Boys μέχρι τον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο εμβληματικός μουσικός παραγωγός Φιλ Σπέκτορ, ο οποίος άλλαξε τον ήχο της ποπ μουσικής στην δεκαετία του 1960 με τις ηχογραφήσεις Wall of Sound, κατέληξηε σε ηλικία 81 ετών.

Είχε βρεθεί θετικός στη νόσο Covid-19

Ο Φιλ Σπέκτορ διαγνώστηκε θετικός στην λοίμωξη Covid-19 πριν από τέσσερις εβδομάδες και μεταφέρθηκε από το κελί της φυλακής, όπου εξέτιε 19χρονη ποινή φυλάκισης για την δολοφονία της Λάνα Κλάρκσον, σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο, επέστρεψε στη φυλακή. Ωστόσο, εκεί παρουσίασε εκ νέου αναπνευστικά προβλήματα, διακομίστηκε ξανά στο νοσοκομείο όπου και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ποιος ήταν ο θρυλικός Φιλ Σπέκτορ

Image removed.

Ο Φιλ Σπέκτορ ήταν ο παραγωγός 20 top 40 hits στην περίοδο 1961 και 1965. Είχε δουλέψει με τους εξής: Τhe Beatles, Righteous Brothers, Ike and Tina Turner. Άσκησε έντονη επιρροή σε μεγάλη σειρά καλλιτεχνών, από τους Beach Boys μέχρι τον Μπρους Σπρίνγκστιν, όπου ενέταξε τον «ήχο Σπέκτορ» στο Born to Run.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM