Κήδεψε τον σύζυγό της και τον είδε σπίτι 4 μέρες αργότερα

Πολλά περίεργα πράγματα μπορούν να συμβούν, αλλά το να μην αναγνωρίσεις το σύζυγό σου και να τον κηδέψεις είναι λιγάκι ακραίο θα λέγαμε.

Το παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στην μακρινή Ονδούρα, όταν ένας 65χρονος άνδρας ονόματι Julio Sarmiento εξαφανίστηκε για μερικές μέρες. Τότε η γυναίκα του άρχισε να τον αναζητά, προκειμένου να διαπιστώσει τι είχε συμβεί με το σύζυγό της.

Ψάχνοντας τα νοσοκομεία, οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν την γυναίκα πως ο σύζυγος της είχε χάσει τη ζωή του από τον κορονοϊό. Έτσι κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό του, το οποίο και έκανε. Η κηδεία έγινε παρουσία πολλών συγγενών στο χωριό San Nicolas.

Παρ΄ όλα αυτά, ο 65χρονος Julio Sarmiento εμφανίστηκε μετά από τέσσερις μέρες στο σπίτι του, αφήνοντας άναυδη τη σύζυγό του. Τι είχε συμβει;

Ο ίδιος έκανε κάποιες εργασίες σε χωράφια μιας διπλανής πολιτείας και τραυματίστηκε. Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της διπλανής πολιτείας και όπως φαίνεται η αναζήτηση του δεν ήταν αποτελεσματική.

Το ποιος άνδρας κηδεύτηκε είναι άγνωστο. Το ακόμη πιο παράξενο βέβαια είναι πως η σύζυγος του μέχρι τώρα αγνοούμενου αναγνώρισε έναν άλλο άνδρα ως τον σύζυγό της και τον κήδεψε με δικά της έξοδα.

Πλέον, το νοσοκομείο κατηγορεί τη γυναίκα, πως εκείνη είναι υπαίτια για τη λανθασμένη αναγνώριση της σορού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM