Σε φωτογραφία με τον πιο viral ταραξία ο δικηγόρος του Τραμπ

Ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, απεικονίζεται σε φωτογραφία δίπλα στον ταραξία που προκάλεσε αίσθηση κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο λόγω της αμφίεσής του. 

Χαοτικές σκηνές που θυμίζουν πραξικόπημα εκτυλίχθηκαν χθες στις ΗΠΑ. Ο απερχόμενος Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μη θέλοντας να αποδεχτεί την ήττα του στις εκλογές, μέσω ανακοίνωσής που απηύθυνε στους υποστηρικτές του, ’’οργάνωσε’’ εισβολή στο Καπιτώλιο. Οι οπλισμένοι ταραξίες, κατέστρεψαν το εσωτερικό του κτιρίου και έσπειραν τον τρόμο στους βουλευτές και γερουσιαστές που έψαχναν απεγνωσμένα διέξοδο.

Ερωτήματα για τη δράση της αστυνομίας

Από την άλλη πλευρά, οι πολίτες των ΗΠΑ, οργισμένοι από τα γεγονότα αναρτούν βίντεο και φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα όπου φαίνεται πως οι αστυνομικές δυνάμεις διασκέδασαν με σελφι στην συγκεκριμένη εισβολή, όπου είχε στηθεί από ακροδεξιούς, ενώ παράλληλα τους διευκόλυναν να εισέλθουν στο Καπιτώλιο, τη στιγμή που ακόμα οι μνήμες του Black Lives Matter είναι νωπές.

Μάλιστα, μία ακόμη φωτογραφία που κάνει τον γύρω του διαδικτύου είναι η παρακάτω, η οποία δείχνει πως ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι κάνει χειραψία (προ κορονοιού) με έναν από τους ’’μπροστάριδες’’ της εισβολής.

Ο συγκεκριμένος ταραξίας εμφανίστηκε ημίγυμνος και βαμμένος φορώντας ένα γούνινο πανωφόρι στους ώμους τους και κουκούλα με... κέρατα στο κεφάλι.

Δικηγόρος Τραμπ χειραψία με ταραξία

Η βαφή του Τζουλιάνι έσταζε στο πρόσωπό του

Ακόμη, viral έχει γίνει ένα βίντεο όπου ο δικηγόρος του απερχόμενου Προέδρου υποστηρίζει με τόσο θέρμη πως οι εκλογές με νικητή τον Μπάιντεν είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη εναντίον του Τραμπ, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ιδρώνει και να τρέχει η βαφή των μαλλιών του στο... πρόσωπό του!

Ο δικηγόρος του τη συγκεκριμένη στιγμή τόνιζε πως υπήρξαν πολλοί ψηφοφόροι σε Τζόρτζια, Πενσιλβάνια, Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Νεβάδα και Αριζόνα για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα χωρίς όμως ποτέ να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία που δικαιολογούν τα λεγόμενά του.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: