Αίγυπτος: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από κατάρρευση δεκαώροφου κτιρίου

Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και 29 τραυματίες είναι ο τελευταίος απολογισμός από την κατάρρευση δεκαώροφου κτιρίου στο Κάιρο της Αιγύπτου – Συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού από τα συντρίμμια

Σε τουλάχιστον οκτώ ανέρχονται μέχρι αυτή τη στιγμή οι νεκροί από την κατάρρευση δεκαώροφου κτιρίου που σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/3) στο Κάιρο της Αιγύπτου, και ειδικότερα, στην πυκνοκατοικημένη συνοικία του Γκεσρ Σουέζ, στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Οι τραυματίες μέχρι αυτή την ώρα ανέρχονται σε 29, όπως αναμεταδίδει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Φυσικά, οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν την αναζήτηση τυχόν εγκλωβισμένων στα συντρίμμια του κτηρίου. Τα ξημερώματα, αρχές ασφαλείας διέσωσαν ένα εξάχρονο κορίτσι, του οποίου, όμως, οι γονείς αγνοούνται.

κατάρρευση κτηρίου στην Αίγυπτο

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε δύο νοσοκομεία στο Κάιρο, ενώ η κυβέρνηση της χώρας δήλωσε πως έχει συγκροτήσει μια τεχνική επιτροπή, η οποία και πρόκειται να επιθεωρήσει τα κοντινά κτίρια, ώστε να διαπιστώσει εάν έχουν και αυτά υποστεί βλάβες από την κατάρρευση του δεκαώροφου κτιρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM