Γερμανία: Άνδρας σκότωσε τέσσερα μέλη της οικογένειας του και μετά αυτοκτόνησε

Ένας άνδρας 41 ετών σκότωσε τέσσερα μέλη της οικογένειας του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή τους – Ανάμεσα στα θύματα και δύο μικρά παιδιά

Σοκάρει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ένας 41χρονος άνδρας φέρεται να σκότωσε τέσσερα μέλη της οικογένειάς του –ανάμεσα στα θύματα ήτα και τα δύο μικρά παιδιά του– και αμέσως μετά έβαλε τέλος στη ζωή του, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός έλαβε χώρα στο Ραντεφορμάλτ της Γερμανίας και τις τελευταίες ώρες κάνει τον κύκλο του διαδικτύου.

Τι ακριβώς συνέβη

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, αργά το βράδυ της Παρασκευής (12/02) η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε σε ένα σπίτι αυτής της πόλης, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όταν ξέσπασε φωτιά.

Μέσα στο σπίτι οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο αντίκρισαν τα άψυχα σώματα του πατέρα-δράστη, της 37χρονης συζύγου του, των δύο παιδιών τους –ηλικίας 4 και 1 έτους– καθώς και της γιαγιάς, 77 ετών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο άνδρας φέρεται να διέπραξε το έγκλημα χρησιμοποιώντας κάποιο μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για τη συμμετοχή και άλλων προσώπων στους φόνους, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Επιπλέον, αναφορικά για αυτό το φρικτό έγκλημα, οι αρχές εκτιμούν ότι ο 41χρονος δράστης σκότωσε την οικογένεια μετά από έντονη ρήξη με τη σύζυγό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM