Bill Gates: Αποκαλύπτει αν προτιμά Android ή iOS

Ο Bill Gates, συμμετείχε λίγες μέρες νωρίτερα στην πρώτη του συνάντηση με την εταιρεία Clubhouse όπου απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις, ενώ αποκάλυψε αν ο ίδιος προτιμά android ή iOS

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, πραγματοποίησε την πρώτη του «συνάντηση» με τη νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ονόματι Clubhouse, η οποία κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο κόσμο των social media. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν προτιμάς Android συσκευές ή iOS, ενώ εξήγησε και τον λόγο.

Η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση της συμμετοχής του Bill Gates στο Clubhouse –το οποίο για την ώρα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε iOS συσκευές– ουκ ολίγοι αναρωτήθηκαν αμ πράγματι ο συνιδρυτής της Microsoft διαθέτει iPhone ή όχι.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Bill Gates, διαθέτει ένα Android τηλέφωνο για καθημερινή χρήση, ωστόσο, έχει στην κατοχή του και iPhone προκειμένου να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Τι προτιμά ο Bill Gates: Android ή iOS;

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, προτιμά τις Android συσκευές, και σχετικά με αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάποιοι από τους Android κατασκευαστές προεγκαθιστούν το λογισμικό της Microsoft με έναν τρόπο που το κάνει ευκολότερο για μένα και είναι πιο ευέλικτοι στους τρόπους που συνδέεται το πρόγραμμα με το λογισμικό και έτσι το συνήθισα».

Google ή Bing; Ο Bil Gates απαντά

Στη συνέχεια αυτής της συνέντευξης ο Bill Gates αποκάλυψε πως σε όλα τα social media διαθέτει έναν επίσημο αλλά και έναν κρυφό λογαριασμό «για χαβαλέ».

Επιπλέον, στην ερώτηση για το αν χρησιμοποιεί Google ή Bing απάντησε πως είναι ένας «πιστός, πιστός, πιστός χρήστης Bing». Παρόλα αυτά, διευκρίνισε πως χρησιμοποιεί Google προκειμένου να μπορεί να συγκρίνει τις επιδόσεις ανταγωνιστικά.

«Η Amazon, η Apple και το Facebook θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην μελλοντική τεχνολογία»

Στη συνέχεια, ο ίδιος προχώρησε στην εκτίμηση πως «η Amazon, η Apple και το Facebook θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην μελλοντική τεχνολογία».

Ο Bill Gates δήλωσε: «Αλλά σε όρους πραγματικά καινοτόμων πρακτικών στην επιστήμη των υπολογιστών, της αρχιτεκτονικής και της AI, θα έλεγα πως η Google και η Microsoft έχουν πολύ ισχυρό R&D κομμάτι –και στα πράγματα που μοιράζονται ανοιχτά και στα πράγματα που επικεντρώνονται για τα δικά τους προϊόντα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Bill Gates στο Clubhouse:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM