Μπάιντεν: Γραφείο στοιχημάτων στην Αυστραλία πλήρωσε «χρυσάφι» τα πονταρίσματα υπέρ του

Γραφείο στοιχημάτων στην Αυστραλία πλήρωσε όσους πόνταραν στον Μπάιντεν-Η εκλογική αναμέτρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη-Ο Τραμπ κινείται νομικά για την επανάληψη της καταμέτρησης των ψήφων

 

Μπορεί το επίσημο και τελικό αποτέλεσμα αναφορικά με τις αμερικανικές εκλογές να μην έχει ακόμη γνωστοποιηθεί, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει ένα γραφείο στοιχημάτων στην Αυστραλία να πληρώσει ποσά 23 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας (16,5 εκατ. δολάρια ΗΠΑ)  σε ανθρώπους που στοιχημάτισαν υπέρ της εκλογής του Τζο Μπάιντεν ως του επόμενου προέδρου της χώρας.

Ο λόγος για το γραφείο στοιχημάτων Sportsbet, που -όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων- έδωσε στη δημοσιότητα τα παραπάνω στοιχεία και δεν σταμάτησε μόνο εκεί αλλά εκπρόσωπός του έσπευσε να τονίσει ότι «είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι ο Τζο Μπάιντεν θα βρεθεί τελικά στο Οβάλ Γραφείο». Φυσικά δεν έλειψε και η σχετική ανάρτηση στο Twitter για να… δέσει το γλυκό.

Την ίδια στιγμή, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, δήλωσε ότι οδεύει προς τη νίκη, ενώ ο πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, ισχυρίστηκε ότι ο νικητής είναι ο ίδιος και κινείται νομικά για την επανάληψη της καταμέτρησης των ψήφων.

Δύσκολοι καιροί για μελλοντικούς προέδρους αλλά και για να βγάζει κανείς χρήματα. Ευτυχώς που υπάρχουν και (κάποια) γραφεία στοιχημάτων..!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM