Φρικιαστικό! Βρήκαν βάζα με κομμένες γλώσσες σε υπόγειο σπιτιού (pics)

Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν στο υπόγειο σπιτιού ενός παθολόγου, κατά την διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας στα θεμέλια. Βρέθηκαν κομμένες γλώσσες.

Στο σπίτι του παθολόγου Ronald Baughman και της συζύγου του, Mary, στην Florida ο επιθεωρητής παρατήρησε κάποια βάζα με ημερομηνίες και ονόματα. Όταν πλησίασε ένα από αυτά «πάγωσε» το αίμα στις φλέβες του.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, με τα ευρήματα να σοκάρουν και τους ίδιους τους αστυνομικούς: Μέσα στα βάζα υπήρχαν κομμένες γλώσσες!

Όπως αναφέρει το WCJB, ο συνταξιούχος γιατρός και η σύζυγός του όχι μόνο γνώριζαν την ύπαρξη των βάζων,αλλά τα είχαν... ξεχάσει κιόλας, καθώς το τελευταίο είχε μπει στην αρρωστημένη συλλογή τους στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Ο ιδιοκτήτης δήλωσε στις Αρχές πως όλα τα μακάβρια ευρήματα είχαν αποκτηθεί με νόμιμο τρόπο από νεκροτομεία και ήταν αντικείμενα ιατρικής μελέτης.

Οι Αρχές πιστοποίησαν πως ο Baughman έλεγε την αλήθεια και απλά κατάσχεσαν το υλικό, το οποίο ο ηλικιωμένος ούτως ή άλλως δεν το χρειαζόταν.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM