Υπόθεση Μαντλίν: Σοκάρει ο εισαγγελέας - «Ναι, είναι νεκρή»

Η υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν έχει σοκάρει εδώ και χρόνια ολόκληρο τον κόσμο, και τώρα ο Γερμανός εισαγγελέας έρχεται για να επιβεβαιώσει τα χειρότερα σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, αποκαλύπτει πως η βρετανίδα Μαντλίν που αγνοείται εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια είναι νεκρή.

«Ναι, είναι νεκρή»

Ο εισαγγελέας προχώρησε στη σχετική δήλωση μιλώντας σε πορτογαλική εκπομπή του καναλιού RTP TV όπου και ερωτήθηκε από την παρουσιάστρια, Σάντρα Φελγκέιρας, σχετικά με τα νεότερα της υπόθεσης.

Στην ερώτηση λοιπόν της παρουσιάστριας αν υπάρχουν νεότερα για την εξαφάνιση της Μαντλίν και αν υπάρχουν νστοιχεία πως είναι νεκρή, εκείνος απάντησε, «Ναι, είναι νεκρή»

Η σοκαρισμένη παρουσιάστρια ρώτησε στη συνέχεια ποια είναι η απόδειξη με τον ίδιο να αποφεύγει να δώσει άλλα στοιχεία, λέγοντας πως «Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Δεν μπορώ να πω τι έχουμε, αλλά έχουμε».

Ο εισαγγελέας περιορίστηκε πάντως να δηλώσει ότι οι γονείς της μικρής δεν φέρουν καμία ανάμειξη στον θάνατο της κόρης τους, όπως έχει υποστηριχθεί στο παρελθόν.

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο πως ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής είναι ο Γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος ωστόσο ούτε έχει ομολογήσει κάτι ενώ, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, δεν υπάρχει και κάποιο στοιχείο που να τον δένει με την υπόθεση.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM