Τα πρώτα σουτιέν και babydoll για άνδρες είναι... γεγονός (pics)

Τα γυναικεία εσώρουχα είναι αμέτρητα. Σέξι σουτιέν και babydoll μόνο για ιδιαίτερες περιστάσεις, άλλα και κλασικά με δαντέλες και ό,τι άλλο φανταστείτε.

Καμία σχέση με τα αντρικά δηλαδή που τα λες και βαρετά.

Μία εταιρία από την Αυστραλία όμως ήρθε για να φτιάξει αλλιώτικες δημιουργίες για όλα τα αρσενικά εκεί έξω. Στόχος λοιπόν της HommeMystere είναι να προσδώσει σέξι χαρακτήρα και στα αντρικά εσώρουχα.

«Αγαπάμε να σχεδιάζουμε και να φτιάχνουμε κομψά, άνετα και μοναδικά εσώρουχα για ανθρώπους με προσόντα! Ένας αυξανόμενος αριθμός αντρών ανακαλύπτει την άνεση του ανάλαφρου στιλ στα εσώρουχα», γράφει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της φίρμας. Και συνεχίζει ακόμα... καλύτερα:

«Η HommeMystere καταλαβαίνει πως θέλετε ποιοτικά σουτιέν και εσώρουχα φτιαγμένα με φροντίδα, προσοχή στη λεπτομέρεια και να αγκαλιάζουν τέλεια το σχήμα του σώματός σας. Άνετα βρακάκια προσαρμόζονται ιδανικά, μοιάζουν υπέροχα, φαίνονται αισθησιακά».

Η εταιρία έχει πληθώρα σέξι σουτιέν και εσωρούχων για άντρες και ασορτί εσώρουχα για το κάτω μέρος. Ακόμα και αντρικά νυχτικά by HommeMystere, γιατί ποιος είπε ότι τα babydoll είναι αποκλειστικά για τις κυρίες;

«Αγαπάμε να σχεδιάζουμε και να φτιάχνουμε κομψά, άνετα και μοναδικά εσώρουχα για ανθρώπους με προσόντα! Ένας αυξανόμενος αριθμός αντρών ανακαλύπτει την άνεση του ανάλαφρου στιλ στα εσώρουχα», γράφει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της φίρμας.

Το ζευγάρι που είχε την ιδέα

Ο Μπρεντ και η Λάρα Κράους, το ζευγάρι που είχε τη συγκεκριμένη ιδέα, εξηγούν ότι αποφάσισαν να δώσουν περισσότερες εναλλακτικές στους άντρες, για μεγαλύτερη ποικιλία στα δικά τους εσώρουχα.

Και σύμφωνα με τους ίδιους, ολοένα και περισσότερα αρσενικά ανακαλύπτουν την άνεση των ανάλαφρων, σέξι εσωρούχων που φορούν οι γυναίκες...

Οι πελάτες τους είναι άντρες παντρεμένοι, άνω των 40, με άψογο γούστο, σύμφωνα με τους ίδιους, και κατά 90% ετεροφυλόφιλοι.

Πολλοί ωστόσο θεωρούν ότι μόνο ομοφυλόφιλοι θα αγόραζαν τα προϊόντα τους. Άντρες από 30 διαφορετικές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, ο Καναδάς έχουν κάνει ήδη τις αγορές τους.