Συνελήφθη ο ομογενής Φώτης Ντούλος! Κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του

Συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του ο ομογενής Φώτης Ντούλος

Η σύζυγος του, Τζένιφερ Φάρμπερ, εξαφανίστηκε τον περασμένο Μάιο αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο

Ο Φώτης Ντούλος αρνείται πως έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαφάνιση

Ο Ντούλος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο με τη σύζυγό του το 2016 και η διαδικασία για την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους είχε εξελιχθεί σε πόλεμο με αλληλοκατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά.

Στις 24 Μαΐου 2019 η Τζένιφερ σηκώθηκε για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και αφού τα άφησε εξαφανίστηκε. Η οικογένειά της ανησύχησε και κάλεσε την αστυνομία.

Η Τζένιφερ

 

Αρχικά στο γκαράζ εντοπίστηκαν λεκέδες που έμοιαζαν με αίμα ενώ το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε πέντε χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι.

Ο Φώτης Ντούλος πήγε στο τμήμα αλλά η δικηγόρος του τον παρότρυνε να αποχωρήσουν. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κινητό και ξεκίνησαν την έρευνα.

Εξετάζοντας το σήμα που εξέπεμπε το κινητό του το απόγευμα της εξαφάνισης προσδιορίζουν το πού είχε κινηθεί. Αναλύοντας όλες τις κάμερες ασφαλείας στη συγκεκριμένη περιοχή εντοπίζουν ένα κόκκινο αγροτικό αυτοκίνητο που ανήκει σε υπάλληλο της εταιρείας του Ντούλου. Διακρίνουν, όμως, τον ίδιο στη θέση του οδηγού, κάνει διάφορες στάσεις πετώντας σακούλες στα σκουπίδια και ένα χάρτινο λεπτό κουτί σε έναν υπόνομο. Συνοδηγός στο αυτοκίνητο είναι η επί δύο χρόνια πλέον σύντροφός του. Οι αστυνόμοι θα βρουν αργότερα στον υπόνομο παραποιημένες πινακίδες αυτοκινήτου και στα σκουπίδια ένα σφουγγάρι και κάποια υφάσματα με αίμα της Τζένιφερ. Με αυτά τα στοιχεία τον συλλαμβάνουν στις αρχές Ιουνίου για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της Δικαιοσύνης. Αφήνεται όμως ελεύθερος με εγγύηση μισού εκατομμυρίου δολαρίων.

Η ζωή του Φώτη Ντούλου

Γόνος εύπορης οικογένειας και ένας ιδιαίτερα γοητευτικός νεαρός στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ο Φώτης Ντούλος λάτρευε το θαλάσσιο σκι και έφευγε από τη Χατζηγιάνη Μέξη στο «Hilton» για να κατέβει στον «Αστέρα» και να επιδοθεί στο αγαπημένο του σπορ. Η ζωή του φάνταζε ιδανική όταν έφυγε στην Αμερική για σπουδές, πρώτα στο Columbia και μετά στο Brown προτού μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπου δούλεψε στην Ernst & Young, μία από τις πλέον γνωστές εταιρείες ορκωτών λογιστών στον κόσμο.

Εβγαζε πολύ καλά λεφτά και είχε τη δυνατότητα το καλοκαίρι να κάνει θαλάσσιο σκι στα Χάμπτονς και τον χειμώνα να κατεβαίνει τις χιονισμένες πλαγιές του Ασπεν, στο Κολοράντο. Εκεί όπου ένα βράδυ είδε ξανά την παλιά του συμφοιτήτρια Τζένιφερ Φάρμπερ, με την οποία έμελλε να πορευτούν μαζί για 12 χρόνια. Το διαζύγιό τους δεν ήταν εύκολο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, δύο φορές δίδυμα (δύο αγόρια και αγόρι - κορίτσι και στο στη συνέχεια άλλη μία κόρη), τα οποία βρέθηκαν άθελά τους μέσα στη δίνη ενός σκληρού χωρισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη: «Ψόφος κακός σε αυτούς που με λένε βίζιτα» (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM