Ισραήλ: Zευγάρι κάνει σεξ σε επίσημο όχημα του ΟΗΕ

Ένα βίντεο που καταγράφει ζευγάρι να κάνει σεξ σε επίσημο όχημα του ΟΗΕ στο Τελ Αβίβ, προκάλεσε την αντίδραση του διεθνούς οργανισμού.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στο βίντεο διάρκειας 18 δευτερολέπτων που αναρτήθηκε αρχικά στο Twitter, φαίνεται ένας άνδρας στο πίσω κάθισμα ενός λευκού οχήματος με το σήμα των Ηνωμένων Εθνών να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με γυναίκα που φοράει κόκκινο φόρεμα.

Ο άνδρας φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και σορτς, ενώ ένας άλλος επιβάτης του οχήματος στο μπροστινό κάθισμα φαίνεται να κοιμάται. Κάποια στιγμή το όχημα αρχίζει να απομακρύνεται.

Το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε στο Τελ Αβίβ και ανέβηκε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας γίνει viral στο διαδίκτυο, όπως επισημαίνει ο ξένος Τύπος.

Το λευκό αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο σε κεντρικό δρόμο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

Οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για το θέαμα, σε αντίθεση με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, κύκλοι του οποίου φέρονται εξοργισμένοι με το βίντεο.

Εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών εξέφρασε την δυσφορία του για την ανάρμοστη πράξη του μέλους του και σε γραπτή του δήλωση υποστηρίζει ότι οργανισμός ξεκινάει έρευνα για την ταυτοποίηση των δύο ατόμων.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν είναι γνωστό εάν η γυναίκα με τα κόκκινα προσφέρει ερωτική ικανοποίηση επί πληρωμή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM