Δεν φαντάζεστε τι έκανε 37χρονος για να μην πληρώνει σε ξενοδοχεία

37χρονος άνδρας συνελήφθη κατηγορούμενος για απάτη κατά ξενοδοχειακών μονάδων. Ο συλληφθείς ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε… τρωκτικά για να μην πληρώνει τους λογαριασμούς των δωματίων στα οποία διέμενε.

Η απίστευτη αυτή απάτη πραγματοποιούταν για αρκετά μεγάλο διάστημα στη Γιούτα των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις υποψίες των Αρχών της περιοχής.

Ο Ryan Sentelle State, σύμφωνα με την αστυνομία, έκανε check in σε τουλάχιστον τρία διαφορετικά ξενοδοχεία έχοντας στις αποσκευές του προσωπικά αντικείμενα αλλά και… ποντίκια ή χαμστεράκια.

Μόλις έμπαινε στο δωμάτιό του, άφηνε τα τρωκτικά και στη συνέχεια καλούσε τη ρεσεψιόν για να παραπονεθεί. Ο 37χρονος έδειχνε περιττώματά τους και σε μερικές περιπτώσεις τα ίδια τα ζώα, τονίζοντας πως το λιγότερο που πρέπει να κάνει η διεύθυνση είναι να τον απαλλάξει από τα έξοδα διαμονής.

Το κόλπο του πέτυχε σε τουλάχιστον τρία ξενοδοχεία, ωστόσο οι Αρχές πιστεύουν ότι είναι πολύ περισσότερες οι περιπτώσεις από αυτές που ομολόγησε.

Δεν έχει διευκρινιστεί πώς αποκαλύφθηκε η απάτη του, αλλά πλέον είναι αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες, μεταξύ άλλων αυτή της απάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM