Ανταποκρίνεται στην θεραπεία ο Μπόρις Τζόνσον - Οι τελευταίες εξελίξεις για τη κατάσταση της υγείας του (pics)

Νεότερα για την υγεία του πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος είναι στην εντατική με κοροναϊό, γνωστοποίησε εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος, σε νέα του ανακοίνωση, σημείωσε πως ο πρωθυπουργός ανταποκρίνεται στην θεραπεία και η κλινική εικόνα του είναι σταθερή.

Συμπλήρωσε πως δεν εργάζεται, ωστόσο θα μπορέσει να επικοινωνήσει με όποιον χρειαστεί.

Παράλληλα, σημείωσε πως η προγραμματισμένη σύσκεψη για την αναθεώρηση των μέτρων που είναι σε ισχύ στην χώρα που θα γινόταν τη Δευτέρα δεν θα γίνει.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, πως ο Τζόνσον παραμένει σε «καλή διάθεση» και συνεχίζει να δέχεται τη συνήθη θεραπεία με οξυγόνο.

Χθες, Τρίτη, είχε γίνει γνωστό πως δεν έχει συνδεθεί σε αναπνευστήρα και έχει τις αισθήσεις του, ενώ δεν έχει διαγνωστεί με πνευμονία.

Ο Τζόνσον εισήχθη στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής και στην εντατική μία μέρα αργότερα.

Μήνυμα συμπαράστασης από τη βασίλισσα Ελίζαμπεθ

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' ευχήθηκε στον Τζόνσον «πλήρη και ταχεία ανάρρωση» και έστειλε ένα μήνυμα υποστήριξης στην έγκυο μνηστή του και στην οικογένειά του.

«Η βασίλισσα έστειλε ένα μήνυμα στην Κάρι Σίμοντς και στην οικογένεια Τζόνσον», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Η Μεγαλειοτάτη είπε ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι στις σκέψεις της και ότι ευχήθηκε στον πρωθυπουργό πλήρη και ταχεία ανάρρωση», σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ανακτόρων

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM