Κορωπί: Που στρέφονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 19χρονης

Το θρίλερ συνεχίζεται-Η 19χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε μετά από συνέντευξη για δουλειά σε γνωστό πολυκατάστημα της Παιανίας. Παραμένει άφαντη για 4η μέρα

Μαρτυρίες τεσσάρων ανθρώπων καθοδηγούν τις έρευνες για τον εντοπισμό της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Παρασκευή η κοπέλα εθεάθη στην Παιανία ενώ υπάρχει και καταγραφή από κάμερα ασφαλείας έξω από κατάστημα της περιοχής.

Το πρωί του Σαββάτου 17/10, περίπου στις 07:00 – 07:30, το κορίτσι εθέαθη στο πάρκο Επίκουρου, στην οδό Περικλέους στον Γέρακα. Λίγο αργότερα, εθεάθη στη διασταύρωση Ιθάκης – Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από κατάστημα γυναικείων ειδών. Μια κυρία που την είδε σε κατάσταση σοκ, την πλησίασε και της μίλησε. Το κορίτσι της εξομολογήθηκε κάποια προσωπικά του θέματα που τη βασανίζουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ρούχα που φορούσε η Άρτεμις τη μέρα της εξαφάνισης ταιριάζουν απόλυτα με την περιγραφή. Η κοπέλα έφυγε μετά με κατεύθυνση προς Ομόνοια τρέχοντας.

Το πρωί της Δευτέρας περαστικός είδε την Άρτεμη επί της οδού Πανεπιστημίου, όταν κατεβαίνοντας από το λεωφορείο έπεσε πάνω της. Η κοπέλα φαινόταν αγχωμένη και η κατεύθυνση της ήταν προς την Ομόνοια.

 

«Το κορίτσι κινείται και καταβάλλεται από αγχώδη κατάσταση. Κάποια προβλήματα πολύ προσωπικά της τη βασανίζουν. Εμείς έχουμε 60 εθελοντές σε τρεις ομάδες, οι οποίοι ερευνούν από το Μοναστηράκι μέχρι τη Σόλωνος και από το Σύνταγμα μέχρι την Ομόνοια» σημείωσε ο διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM