Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κλειστά και αύριο τα σχολεία σε Μαγνησία και Σποράδες

Η κακοκαιρία «Μήδεια» με τις ισχυρές χιονοπτώσεις σαρώνει ολόκληρη τη χώρα τις τελευταίες ώρες, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα σε πολλές περιοχές – Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη (16/2) τα σχολεία στη Μαγνησία και τις Σποράδες

Κλειστά θα είναι και αύριο Τρίτη (16/2) όλα τα σχολεία του Δήμου Βόλου έπειτα από απόφαση του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, καθώς ο παγετός και ο χιονιάς από την κακοκαιρία «Μήδεια» δυσκολεύουν την πρόσβαση τόσο των μαθητών όσο και των διδασκόντων στα σχολικά κτίρια ολόκληρου του μητροπολιτικού Βόλου.

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Η απόφαση για τη μη λειτουργία των σχολείων για δεύτερη μέρα αφορά όλες τις εκπαιδευτικές δομές του Βόλου, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τόσο μέσα στην πόλη όσο και περιφερειακά αυτής. Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ.

Επιπλέον, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ - ΜΠΕ, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη (16/2) τα σχολεία και στην υπόλοιπη Μαγνησία, με αποφάσεις των δημάρχων Νοτίου Πηλίου, Ζαγοράς-Μουρεσίου, Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου.

Κακοκαιρία «Μήδεια» και χιονοπτώσεις σε Μαγνησία και Σποράδες

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ούτε τα σχολεία στα νησιά των Σποράδων, δηλαδή σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, καθώς τα νησιά αυτά εξακολουθούν να μην ηλεκτροδοτούνται για πάνω από 24 ώρες, λόγω της μεγάλης ζημιάς στον υποσταθμό της ΔΕΗ στον Λαύκο του Νότιου Πηλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM