Θρήνος στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε από τον αδερφό του

Το πρωί της Τρίτης (27/10) πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε θανάσιμα, κατά λάθος, από τον αδερφό του.

Σήμερα το πρωί στο νεκροταφείο Σχιστού σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του 25χρονου αστυνομικού, ο οποίος πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του, επίσης αστυνομικό, το όπλο του οποίου εκπυρσοκρότησε.

Συντετριμμένοι ήταν φίλοι, συγγενείς και πλήθος συναδέλφων που βρέθηκαν στο νεκροταφείο Σχιστού για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό.

«Δεν μπορώ να σας πω τι αισθάνομαι»

«Δεν μπορείτε να καταλάβετε, πόνος. Δεν μπορώ να σας πω τι αισθάνομαι. Μας έχει στείλει η ελληνική Αστυνομία, τον ταξιάρχο, ψυχολόγο, είναι όλοι δίπλα μας», είπε συγκλονισμένη η μητέρα των δύο νεαρών μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Έχω τόση θλίψη και τόσο πόνο. Ήταν ένα ατύχημα που δεν θέλω να συμβεί σε κανέναν άλλο», συμπλήρωσε η ίδια.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Το βράδυ του Σαββάτου (24/10) στις 23:30, τα δυο αδέρφια βρίσκοντας στο πατρικό τους σπίτι. Ο 21χρονος άρχισε να περιεργάζεται το όπλο του, για να προχωρήσει σε καθαρισμό του. Ωστόσο, μέσα στο όπλο υπήρχε μια σφαίρα.

Κατά τη διάρκεια των κινήσεων που έκανε, άγγιξε άτσαλα τη σκανδάλη και η σφαίρα «έφυγε» και «καρφώθηκε» στο κεφάλι του 25χρονου αδερφού του.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας των δυο ανδρών, ο οποίος είδε αυτήν την οικογενειακή τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του.

Μέσα στον πανικό της η οικογένεια, προχώρησε σε άμεση διακομιδή του τραυματισμένου 25χρονου στο νοσοκομείο «Αττικόν», προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος νέος κατέληξε λίγο πριν από τις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (25/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM